+86 15221069629
EN
alla kategorier

Utställning Nyheter

Du är här : Hem>Blogg>Utställning Nyheter

Oriplas Machinery förväntar sig att träffas på 6: e PAKPLAS Expo 2019

Tid: 2019-10-31 Träffar: 3

Suzhou Oriplas Machines strävar alltid efter bästa kvalitet och bättre kundservice. Sedan starten har Suzhou Oriplas Machinery ägt stort rykte på den inhemska och utländska marknaden. För att få fler och fler människor över hela världen att veta mer om oss bestämmer vi oss för att delta på 6: e PAKPLAS Expo 2019. Det kommer att hållas den 4 - 6 i november 2019. Vi är en professionell tillverkare av extruderingsmaskiner av plast. Vi väntar på dig där. Vårt monternummer är A90. Välkommen till förfrågan och besök vår monter.

5f2538459c4c6

Pakistans plasttillverkarförening har åtagit sig att demonstrera den pakistanska plasttillverkningsindustrin hemma och utomlands, uppmuntra utvecklingen av plastbehandlingsindustrin, förena och främja samarbetet mellan företag och främja individer och företags deltagande i plastindustrin och plasthandel.

År 2019 är Pakistans plastmässa inte bara en expo inom plasttillverkningsindustrin, utan ger utövare i alla branscher möjlighet att visa produkter, lära sig tillväxt och social interaktion i hela branschkedjan.

Vi kommer att ta vår senaste plastpressmaskin och PE-rörtillverkningsmaskin till utställningen för att visa den för våra besökare och få alla att veta mer om våra produkter och vårt företag. Samtidigt skickar vi vår senioringenjör och mest erfarna säljare dit för att presentera våra produkter för besökarna. De kommer att besvara alla dina frågor professionellt med sin kunskap om teknik och produkter.

Suzhou Oriplas Machinery Co Ltd är i Taicang Shuang Feng industriområde, Suzhou stad, det är ett högteknologiskt och innovativt företag som är dedikerat till hög- och medelklassig plastutrustning för forskning och utveckling. Arbetsomfånget sträcker sig från industri för rörsträngsprutningsmaskin, profilsträngsprutningsmaskinindustri och pelleteringsmaskin och annan applikation, till monteringsutrustning som tillhandahåller lösningar för enkel, dubbelskruvsträngsprutform och annan nedströmsutrustning. Enligt kundernas olika behov, tillhandahåller specialdesignad produktionslinje för extrudering som är energieffektiv och intelligent.